Місцевому виробнику хліба – велика подяка
Городнянський хлібзавод продовжував працювати протягом всього періоду окупації!
Від початку повномасштабного вторгнення на територію області, 5 кооперативних хлібзаводів продовжували працювати.
Тільки на Городнянщині за добу працівники хлібзаводу випікали 4-5 тон хліба. Для цього, чотири бригади по пять чоловік, працювали у дві зміни по 16 годин.
За словами директорки хлібзаводу Лариси Козел, вони мали запас сировини на два місяці вперед, але про всяк випадок намагалися поповнювати ресурси заздалегідь. Відтак, працівники заводу, представники райспоживспілки, місцевої влади та волонтери робили все можливе, щоб мати резерв пшеничного та житнього борошна. Замість дріждів використовували заморожену закваску, тому жителі громади дуже хвалили «хліб військового часу».
А вже через два тижні, від початку окупації, запустили кондитерський цех та забезпечили громаду печивом та пряниками. Наразі, на хлібзаводі вже готуються до Великодніх свят, тому незабаром всі магазини «СООР-МАРКЕТ» поповняться Пасхальною здобою.Голова правління Споживспілки Анатолій Мирошниченко / Anatoliy Myroshnychenkoвисловлює щиру вдячність всім працівникам хлібзаводу за нелегку працю, представникам райспоживспілки, місцевої влади та волонтерам – за підтримку та всебічну допомогу!
Продовжуємо працювати та підтримувати один одного, адже запорука перемоги – це єдність та злагоджена робота кожного!#городня#хлібзавод#чернігів#війна#праця