Городнянська міська рада
Новини

Шановні жителі нашої громади!
Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею.
Молодість – найкраща пора в житті кожної людини, спогади про яку ми з трепетом зберігаємо у своєму серці. Це час випробувань, творчого натхнення, пізнання себе і навколишнього світу, що споконвіку вирізняється оптимізмом, енергією, завзяттям, новим баченням і неординарними рішеннями.
Сьогодні молодь – це покоління креативних людей, які активно підтримують інноваційні ідеї у демократичних перетвореннях, що відбуваються у нашій державі. Людей, які бажають і вміють вчитися і працювати, власними силами будувати нове життя, які є гідними продовжувачами національних традицій українського народу. Впевнені, що наша молодь своїми принциповими позиціями та конкретними діями розбудовуватиме нашу громаду й державу вцілому. 
Саме сьогодні українська молодь стала провідником будівництва нової України: європейської, демократичної та соціально орієнтованої.
Тож будьте здорові і щасливі! Нехай ніколи не вичерпається ваш оптимізм, творча енергія, віра в добро та удачу! Нехай прекрасні роки молодості дадуть вам заряд позитивної енергії, подарують вірних друзів.
Бажаю вам успіхів, ясних цілей і завзятості в отриманні знань, активної життєвої позиції, затребуваності і самореалізації. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!


З повагою,Міський голова                                                                                                           Андрій Богдан